Despre Noi 2018-07-12T12:22:11+02:00

Ferma Piscicola Martinesti
LA DOAR 15KM DE TINE

Ferma Piscicola Martinesti este situată la 15 km de Cluj-Napoca pe drumul european E60 spre Turda in satul Martinesti. Accesul se face direct de pe E60 prin satul Martinesti.

Ferma Piscicola Mărtinești este situată la 15 km de Cluj-Napoca pe drumul european E60 spre Turda in satul Mărtinești. Accesul se face direct de pe E60 sau prin satul Mărtinești, pe un drum de acces asfaltat.

O suprafață de 60 ha este exploatată si administrată de Sunfish SRL. Ferma este populată cu următoarele specii de pești:

Crap( Cyprinus carpio), Sânger (Hypophthalmichthys molitrix), Cosaş (Ctenopharingodon idella), Șalău( Stizostedion lucioperca), Caras (Carassius auratus), Platică (Abramis brama), Roșioară (Scardinius erythrophthalmus).

Desfășurăm următoarele activități:

  • Pescuit sportiv și agrement
  • Producție puiet și pește de consum
  • Comercializare directă și distribuție

Crapul de Mărtinești are corpul mai alungit fiind asemănător cu crapul de Dunăre.

Textura cărnii Crapului de Mărtinești este una deosebita deoarece se folosesc furaje naturale (cereale si oleaginoase) dar și pentru că o mare parte din hrana consumată o reprezintă fitoplanctonul si zooplanctonul.

Pescuitul sportiv se desfășoară pe doua lacuri, lacul nr.1 care se mai numește si Casa Parasită și lacul nr.2.

Lacul Casa parasită este probabil cel mai popular lac de pescuit situat in apropierea Clujului la doar 15 km distanță.Accesul este extrem de facil, acesta realizându-se pe drumul european E60.

Aici pot fi capturați crapi de dimensiuni mari, cosaș dar și caras sau plătică.

Pescuitul se face atât în varianta cu reținere (maxim 3 kg) dar și în varianta Cach & Release in special pentru crapii mai mari de 3 kg și pentru șalău.

Producția de pește se realizează in 4 heleșteie construite si destinate în mod special acestei activități, cu adâncimi cuprinse intre 1,2 și 2m.

Alimentarea cu apă se face din Barajul Rediu și de pe Valea Racilor.Apa este de o calitate foarte bună, oxigenată si la temperaturi scăzute chiar și în timpul verii asigurând astfel un nivel de oxigen dizolvat optim și implicit o temperatură care nu depășește 28 ̊ C.

 Contacteaza-ne !

0730 091 782

sau trimite un email